POR 2.2. IMM: S-a anunțat când se lansează fondurile UE de max. 5 milioane euro pentru afaceri mici și mijlocii. Posibilă reducere de prag

11.04.2019

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a anunțat vineri perioada aproximativă în care va fi lansată linia de finanțare POR 2.2. IMM, prin care firmele mici și mijlocii vor putea obține fonduri nermbursabile de maximum 5 milioane de euro pentru investiții, în anumite condiții. Ea a spus că, dacă i se va cere în consultări, va reduce și pragul minim pentru valoarea proiectelor, astfel încât micile afaceri să poată avea acces mai ușor la finanțare.

„La mijlocul lunii noiembrie lansăm definitv apelul care este în consultare acum prin care oferim granturi între 1 și 5 milioane de euro pentru dezvpoltarea capacitățăilor de producție, retehnologizare la întreprinderile mici și mijlocii”, a spus Rovana Plumb, la evenimentul Topul Național al Firmelor Private, organizat de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR).

citeste mai departe pe StartUP Cafe 

anteriorul
TRANSLATE
CONTACTEAZĂ-NE!
+40 752 934 965
Onești, B-dul Republicii nr. 1
office@inredconsulting.ro
Abonează-te la NEWSLETTER
pentru a fi la curent cu cele mai noi oportunități de finanțare